středa 23. listopadu 2011

Pivovar Asahi a Tři mušketýři

Tak dneska (23.11.) jsme měli v Japonsku státní svátek. Toš jsme neváhali, včera vyrazili do hospody a dneska na výlet.
Dnešní výlet nás zavedl do pivovaru Asahi. Toš to jsem si nemohl nechat ujít ;) Vyrazili jsme ráno z Tsukuby a v pivovaru jsme byli cca v 10h. Nejprve jsme zkoukli nějaký film, který byl ovšem v japonštině, tak jsme se podívali jen na obrázky a prošli si pivovar. No zajímavé to bylo, ten pivovar je velký jak šlak - kam se na něj hrabe pivovar v Ostravě, Nošovicích nebo dokonce v Pardubicích. Byla nás tam spousta z různých zemí ;) Toš nakonci to bylo nejlepší - ochutnávka piva. Bohužel tušili, odkud jsme, tak limit na osobu byl 3 malá piva, toš jsem jich vypil 4 a jeden Němec dokonce 7 ;D No nebylo to špatné, ale Radek je Radek ;)

No po pivovaru jsme vyrazili na oběd a nakonec do kina na nové zpracování Tří mušketýrů ve 3D - no děs a hrůza!! Jako fakt jde jen o ty efekty, příběh teda moc s původním dílem nekoriguje, i když hlavní línie tam jakž/takž zachována je. No každopádně tento film nestojí ani za to 3D - je to škoda peněz, dle mého názoru ;)

Toš asik tak - ještě abych podotkl, tak tento týden jsem byl poprvé na sushi - no myslel jsem, že mě to nadchne trochu víc, ale zas na druhou stranuzkusit se má vše ;)

No nic zítra a pozítři zase do práce a pak je víkend, kdy plánujeme výlet do Nikka, tak by to zas mohlo být pěkné ;)

Toš se majte a mrkněte na fotky.


Pivovar Asahi

jo v pivovaru se nesmělo fotit, ale u téhle cedule jsme prostě fotku udělat museli ;)



naše mezinárodní výprava - dokonce nám dali i vlaječky (zleva: ČR, Malajsie, Německo, Japonsko, Švédsko)




toš v těchto "kontejnerech" zraje pivo - jeden z nich má obsah cca 40 000 litrů




takovouhle vitrínku chci mít jednou taky ;)



Žádné komentáře:

Okomentovat